Cina cu șuncă și cartofi cu brânză
Cina cu șuncă și cartofi cu brânză durează aproximativ 5 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 415 calorii , 34 g de proteine și 23 g de grăsime fiecare. Pentru 2,99 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână crema condensată de supă de țelină, cartofi, cheddar și brânză Monterey Jack și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 66% . Acest scor este solid. Rețete similare includ șuncă la grătar și brânză prăjită franțuzească pentru o cină rapidă în noaptea de săptămână , macaroane gratinate cu șuncă cu brânză și creveți și sos cremos de roșii cu șuncă .
Instrucțiuni
Pulverizați interiorul aragazului lent cu spray de gătit.
Combinați cartofi, brânză Cheddar și Monterey Jack, supă cremă de țelină și smântână în aragazul lent.
Puneți șunca deasupra amestecului de cartofi.
Gatiti amestecul de cartofi la foc mic timp de 5 pana la 6 ore. Se amestecă bine înainte de servire.