Cina în seara asta: supă de roșii verzi cu șuncă din Pădurea Neagră
Cina în seara asta: supa de roșii verzi cu șuncă din Pădurea Neagră este un fără gluten supă. Această rețetă servește 4. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 193 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sare de masă, usturoi, roșii necoapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Supă de roșii verzi cu șuncă din Pădurea Neagră, Cina în seara asta: Curry de roșii verzi cu cartofi și usturoi, și Cina In Seara Asta: Linte Rosie Si Supa De Rosii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu până la sclipire.
Adăugați șunca tocată. Se amestecă des și se gătește până începe să se rumenească, 1 până la 2 minute.
Adăugați scallions, usturoi și frunze de dafin. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand scallions sunt foarte fragede, aproximativ 6 minute.
Adăugați roșiile, bulionul, apa, sarea și piperul. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Acoperiți parțial și gătiți până când roșiile sunt complet fragede și, aproximativ 20 de minute.
Scoateți frunza de dafin și condimentați cu mai multă sare și piper după gust.
Se servește cu o păpușă de smântână.