Cina în seara asta: salată caldă de cârnați și linte

Cina în seara asta: salată caldă de cârnați și linte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cina în seara asta: cârnați calzi și salată de linte. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 647 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cârnați, alune, subțire de arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Cina În Seara Asta: Salată Caldă De Calmar, Cina în seara asta: salată caldă de Chanterelle și Pancetta, și Cina în seara asta: salată caldă de fasole Cannellini și ierburi.

Instrucțiuni

1
Fierbeți lintea cu cârnați în multă apă și un buchet garni (franceză pentru "buchet garnisit"; opțional), timp de 30 până la 40 de minute, până când lintea este gătită. (Alte tipuri de linte vor necesita mai puțin timp de gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
LinteLinte
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
2
Între timp, călește slănina la foc mediu până se rumeneste, dar nu crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
3
Combinați dijonul, uleiul de măsline, șalotele, arpagicul și slănina cu grăsimea într-un borcan sau castron mic. Se agită bine sau se bate, apoi se adaugă oțetul balsamic puțin câte puțin pentru a forma o vinaigretă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Odată răcit, feliați cârnații. Aruncați lintea cu vinaigreta și acoperiți cu cârnații tăiați felii. Terminați cu puțină șalotă tocată, arpagic și alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
LinteLinte
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista