Cina în seara asta: pește copt cu pesmet sărat

Cina în seara asta: pește copt cu pesmet sărat
Cina in seara asta: pește la cuptor cu pesmet cimbru ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $6.06 pe portie. O porție conține 494 calorii, 48G de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, pătrunjel, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: stridiile coapte ale lui Alton Brown cu anghinare și pesmet Panko, Pește la cuptor cu migdale, lămâie și pesmet, și Cina În Seara Asta: Cotlete De Miel Cu Mentă Savuroasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Între timp, condimentați ambele părți ale fileurilor de pește cu 1/4 linguriță de sare. Într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține toate fileurile într-un singur strat, se toarnă 3 linguri de ulei de măsline, sucul de lămâie, vinul alb și încă 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Împingeți acest amestec împreună cu o furculiță, apoi adăugați usturoiul zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați fileurile în vasul de copt, întorcându-le pentru a acoperi în pansament. Aranjați-le cu pielea în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați coaja de lămâie, pătrunjelul, oregano, fulgii de ardei roșu și restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați restul de 3 linguri de ulei de măsline. Aruncați bine, până când firimiturile de pâine sunt umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
7
Puneți amestecul de pesmet deasupra fileurilor de pește într-un strat ușor și uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
8
Transferați vasul de copt în cuptor și gătiți până când fileurile de pește sunt fierte și firimiturile de pâine se rumenesc. Timpul de coacere va depinde de grosimea fileurilor. A mea a durat mai puțin de 10 minute, deși ar putea dura 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
File De PeșteFile De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Serviți fileurile cu sucurile rămase în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista