Cina În Seara Asta: Pește Bătut Cu Bere

Cina În Seara Asta: Pește Bătut Cu Bere
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Cina în seara asta: peștele bătut cu bere ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 713 calorii, 35g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 297 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare kosher, ulei de canolan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește Bătut Cu Bere, Pește De Cod Bătut Cu Bere, și Pește Bătut Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, amidonul de porumb, berea, oul și sarea într-un castron de dimensiuni medii. Asigurați-vă că nu există bulgări. Acoperiți vasul și puneți-l la frigider pentru cel puțin 20 de minute și până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Se toarnă ulei într-un cuptor olandez mare. Întoarceți căldura la mediu și aduceți la o temperatură de 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Fileuri de pește uscate cu prosoape de hârtie. Condimentează ambele părți cu sare și piper. Aruncați fiecare bucată în vasul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De PeșteFile De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Când uleiul este la 375 F., Scoateți o bucată de pește cu o pereche de clești, lăsând excesul de aluat să picure înapoi în vas. Apoi coborâți-l în ulei, ținându-l de el câteva secunde pentru a nu se lipi de fund. Repetați procesul cu alte fileuri. Reglați căldura la mediu-mare pentru a menține temperatura la aproximativ 350 de grade F. Gatiti pana cand fileurile devin maronii aurii, aproximativ cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scurgeți fileurile de pește pe o foaie de copt acoperită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Serviți cu cole slaw, oțet de malț, lămâie sau orice vă place cel mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De MalțOțet De Malț
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista