Cina în seara asta: Paste cu ton, nuci de pin, semințe de fenicul, capere și lămâie

Cina în seara asta: Paste cu ton, nuci de pin, semințe de fenicul, capere și lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: Paste cu ton, nuci de pin, semințe de fenicul, capere și lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 683 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați capere de masă, tunan în ulei de măsline, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Cina în seara asta: paste de vară cu nuci de pin și lămâie, Cina in seara asta: Paste cu sparanghel, lamaie si nuci de pin, și Cina în seara asta: salată caldă de pui cu rucola, capere și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe la foc mare. Gatiti pastele pana cand sunt doar timide de al dente, conform directiilor cutiei de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Între timp, încălziți nucile de pin într-o tigaie mare (12 inci) la foc mediu. Gatiti pana la prajit si parfumat, dar nu ars, 1-2 minute, apoi adaugati uleiul, semintele de fenicul, fulgii de ardei rosu si coaja de lamaie. Gatiti inca un minut pana cand condimentele sunt parfumate, apoi adaugati tonul. Amestecați cu atenție, evitând să-l rupeți prea mult, până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă de gătit și adăugați pastele în tigaie. Aruncați bine pentru a acoperi, apoi adăugați o parte din apa pentru paste, aproximativ 1/4 cană și gătiți la foc mic până când pastele sunt al dente și sosul și tăiței se agață bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați apă pentru paste, după cum este necesar, pentru a obține sosul potrivit. Condimentează după gust cu sare și piper și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista