Cina în seara asta: Paste cu ton, nuci de pin, semințe de fenicul, capere și lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: Paste cu ton, nuci de pin, semințe de fenicul, capere și lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 683 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați capere de masă, tunan în ulei de măsline, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Cina în seara asta: paste de vară cu nuci de pin și lămâie, Cina in seara asta: Paste cu sparanghel, lamaie si nuci de pin, și Cina în seara asta: salată caldă de pui cu rucola, capere și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe la foc mare. Gatiti pastele pana cand sunt doar timide de al dente, conform directiilor cutiei de paste.
Între timp, încălziți nucile de pin într-o tigaie mare (12 inci) la foc mediu. Gatiti pana la prajit si parfumat, dar nu ars, 1-2 minute, apoi adaugati uleiul, semintele de fenicul, fulgii de ardei rosu si coaja de lamaie. Gatiti inca un minut pana cand condimentele sunt parfumate, apoi adaugati tonul. Amestecați cu atenție, evitând să-l rupeți prea mult, până când se încălzește.
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă de gătit și adăugați pastele în tigaie. Aruncați bine pentru a acoperi, apoi adăugați o parte din apa pentru paste, aproximativ 1/4 cană și gătiți la foc mic până când pastele sunt al dente și sosul și tăiței se agață bine.
Adăugați apă pentru paste, după cum este necesar, pentru a obține sosul potrivit. Condimentează după gust cu sare și piper și servește imediat.