Cina în seara asta: Orecchiette cu conopidă, slănină și pesmet

Cina în seara asta: Orecchiette cu conopidă, slănină și pesmet
Cina în seara asta: Orecchiette cu conopidă, slănină și pesmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 850 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de slănină, ulei de măsline, conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Cina in seara asta: Orecchiette cu varza fiarta si conopida, Cina in seara asta: conopida cu Bacon si ciuperci, și Orecchiette Cu Conopidă, Pesmet, Pancetta Și Pepitos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert pentru paste. Între timp, pregătiți conopida și radeți pâinea pentru firimituri, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Într-o tigaie mare și grea, încălziți 1 lingură și jumătate de ulei de măsline la foc mediu, apoi adăugați firimiturile de pâine. Prajeste, amestecand des, pana devine auriu si usor crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți într-un castron mic și ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Gatiti slanina in aceeasi tigaie la foc mediu-mare cateva minute pana se face grasimea, apoi adaugati bucatile de conopida, usturoiul si un praf bun de sare. Gatiti, amestecand doar foarte ocazional, pana cand slanina este crocanta si conopida este caramelizata si aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Între timp, gătiți pastele până la al dente, rezervând o cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Scurgeți și adăugați paste în tigaie, aruncând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ulei de măsline și apă pentru paste, după cum este necesar, pentru a obține o consistență bogată, ușor cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8
Se servește cu un duș de pesmet, piper negru și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista