Cina în seara asta: Moong Dal și linte roșie cu ceapă rumenită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: Moong Dal și linte roșie cu ceapă rumenită. Această rețetă face 4 porții cu 580 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână asafetida generoasă, ceapă, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Cina în seara asta: Orecchiette cu linte, ceapă și spanac, Cina In Seara Asta: Cartofi Rumeniti Cu Seminte De Susan, și Cina in seara asta: linte rosie curry cu lapte de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ambele linte într-un castron și acoperiți cu mai multe schimbări de apă rece.
Se scurge bine și se transferă într-o oală cu fund greu.
Adăugați apă și turmeric și aduceți la fierbere la foc mare; reduceți la foc mic, acoperiți ușor pentru a preveni fierberea și gătiți 40-50 de minute până când lintea este fragedă, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare.
Între timp, încălziți ghee-ul sau uleiul într-o tigaie mică de sote la foc mediu până când sclipesc.
Adăugați semințe de asafetida și chimen și lăsați semințele de chimen să sfârâie câteva secunde, apoi adăugați ardei iute și gătiți până când începe să se întunece, doar câteva secunde.
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc și începeți să crocanți, reducând căldura dacă este necesar pentru a preveni arderea.
Transferați amestecul de ceapă în linte și acoperiți oala, lăsând să stea câteva minute pentru a prinde aromele.
Se servește cu orez alb fiert.