Cina în seara asta: filet de porc la grătar cu sos de mărar de muștar și dovlecel Murat rapid

Cina in seara asta: muschiulet de porc la gratar cu sos de marar mustar si dovlecel Murat rapid ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 618 calorii, 96G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, dovlecei, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 76 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Filet de porc la grătar cu sos de muștar-mărar, Cina in seara asta: cotlet de porc cu sos de muștar și smântână, și Cina în seara asta: clătite de dovlecei cu mărar și Ricotta proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți oțetul, 2 lingurițe de sare, 2 linguri de apă și 2 linguri de mărar tocat până când sarea se dizolvă.
Adăugați dovleceii și lăsați să se marineze în timp ce pregătiți alte ingrediente, aruncând des.
Scurgeți odată gata de utilizare.
Într-un alt castron, amestecați muștarul, umplutura rămasă, mierea și 1/2 cană de apă. Se condimentează cu sare și piper.
Se condimentează carnea de porc cu sare și piper și se întinde cu 2 linguri de sos. Pregătiți un grătar sau preîncălziți o tigaie din fontă la foc mediu. Grill filet, de cotitură ocazional, până când cea mai groasă porțiune citește 145 F pe un termometru, aproximativ 25 de minute. Lăsați să se odihnească cel puțin zece minute înainte de feliere.
Se servește cu dovlecei și sos de muștar.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Vinan Alicia Las Compuertas Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Vina Alicia Las Compuertas Malbec]()
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Roșu intens cu accente violet. O combinație uimitoare între intensitate și precizie. Dezvăluie un fruct copt și un caracter dulce de marmeladă de mure, prune și fructe roșii. Se completează cu note elegante de piper, dafin și scorțișoară. Fruct negru intens, amplitudine mare și sucrozitate marcată. Se remarcă prin taninurile sale fine coapte și mătăsoase și oferă o senzație de gură elegantă și complexă. Îmbătrânirea va spori complexitatea vinului.Ideal pentru a se împerechea cu carne grasă, carne de vânat, mâncăruri picante, gătite lent sau la grătar.