Cina în seara asta: cotlet de pui umplut cu șuncă, brânză și varză murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: cotlet de pui umplut cu șuncă, brânză și varză murată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 91G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 814 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 4,12 USD pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 17 fani. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, sare kosher, cotlete de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Cina in seara asta: varză acră și cârnați Paprikash, Cina in seara asta: cotlet de porc sotate cu varza murata, și Cina În Seara Asta: Ardei Umpluți Cu Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dacă Cotletele de pui nu au o grosime uniformă, așezați-le între două foi de folie de plastic și bateți ușor, urmărind să faceți 3 perechi de aproximativ aceeași formă. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Într-un castron, bateți albușurile, amidonul de porumb, pătrunjelul și usturoiul, până când albușurile încep să devină spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Vopsiți o parte a fiecărei cotlete de pui cu muștar, apoi stratificați șunca și brânza pe trei dintre cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Mustar Preparat, Optional
4
Întindeți o lingură de varză murată deasupra șuncii și brânzei, apoi așezați a doua jumătate a fiecărei perechi, partea de muștar, pentru a face un sandviș. Sigilați marginile cât de bine puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mustar Preparat, Optional
5
Înmuiați sandvișurile de cotlet în amestecul de albuș de ou, apoi dragați în firimiturile de pâine. Dacă este necesar, pot fi refrigerate câteva ore în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Încălziți uleiul într-o tigaie cu mult spațiu pentru tot puiul (dacă nu, gătiți-le în loturi) la foc mediu-mare până când un pesmet aruncat în tigaie sfârâie puternic. Se prăjesc până se rumenesc închis, 2-3 minute/lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie momentan, apoi serviți imediat, cu mai multă varză murată, dacă doriți, sau o salată de tartă.