Cina în seara asta: Bok Choy cu ghimbir și usturoi
Cina in seara asta: Bok Choy cu ghimbir si usturoi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 104 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bok choy, ulei de susan, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Cina in seara asta: somon aburit cu usturoi si ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti frunzele de bok choy intr-o oala mare cu apa clocotita timp de 5 minute.
Se scurge într-o strecurătoare.
Între timp, turnați uleiul de susan prăjit într-o tigaie și dați focul la mediu-mic.
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți timp de 8 minute.
Se toarnă sosul de stridii și se fierbe încă 30 de secunde.
Se toarnă sosul peste bok choy și se servește.