Cin-ful Peach Cizmar

Cin-ful Peach Cizmar
Reteta Cin-Ful piersic Cizmar ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 1 oră și 45 de minute. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 399 calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți amidon de porumb, nucșoară, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jiffy Peach Cobbler – un cizmar puteți face oricând, fie cu piersici proaspete sau magazin cumparat, Vechi De Modă Piersic Cizmar (Aka Piersic Puzzle), și Peach Cizmar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: vas de gresie ovală de 12 pe 8 inci sau vas de sticlă dreptunghiulară de 13 pe 9 inci sau vas de gresie
3
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Pentru a face umplutura de piersici: într-un castron mare, amestecați împreună zaharurile, făina, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
4
Adăugați piersici și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
5
Se amestecă împreună pasta de amidon de porumb și sucul de lămâie și se amestecă în piersici pentru a încorpora. Ungeți un vas oval de 12 pe 8 inci și adăugați amestec de piersici. Pentru a face toppingul de firimituri: într-un bol mediu, combinați ingredientele uscate, adăugați bucăți de unt și combinați cu mâinile până se sfărâmă. Top piersici cu jumătate din topping de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se introduce în cuptor și se reduce imediat temperatura cuptorului la 350 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți neacoperit timp de 30 de minute, apoi adăugați restul de topping de firimituri. Reduceți căldura la 325 de grade F și coaceți până la auriu și barbotare, încă 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se servește cu înghețată de vanilie sau frișcă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
FrișcăFrișcă

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista