Reteta Cin-Ful piersic Cizmar ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 1 oră și 45 de minute. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 399 calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți amidon de porumb, nucșoară, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jiffy Peach Cobbler – un cizmar puteți face oricând, fie cu piersici proaspete sau magazin cumparat, Vechi De Modă Piersic Cizmar (Aka Piersic Puzzle), și Peach Cizmar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: vas de gresie ovală de 12 pe 8 inci sau vas de sticlă dreptunghiulară de 13 pe 9 inci sau vas de gresie
3
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Pentru a face umplutura de piersici: într-un castron mare, amestecați împreună zaharurile, făina, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
4
Adăugați piersici și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
5
Se amestecă împreună pasta de amidon de porumb și sucul de lămâie și se amestecă în piersici pentru a încorpora. Ungeți un vas oval de 12 pe 8 inci și adăugați amestec de piersici. Pentru a face toppingul de firimituri: într-un bol mediu, combinați ingredientele uscate, adăugați bucăți de unt și combinați cu mâinile până se sfărâmă. Top piersici cu jumătate din topping de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Amidon De Porumb
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se introduce în cuptor și se reduce imediat temperatura cuptorului la 350 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Coaceți neacoperit timp de 30 de minute, apoi adăugați restul de topping de firimituri. Reduceți căldura la 325 de grade F și coaceți până la auriu și barbotare, încă 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Se servește cu înghețată de vanilie sau frișcă proaspătă.
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.