Cifre De Afaceri Franceze De Mere (Chaussons Aux Pommes)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați cifrele de afaceri Franceze de mere (Chaussons Aux Pommes). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 343 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, mere granny smith, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cifre De Afaceri Franceze De Mere (Chaussons Aux Pommes), Franceză într-o clipită: Chaussons Aux Pommes cu scorțișoară Cr Corincme fra Corincche, și Tarte aux Pommes 4 la Frangipane (tarta franceză cu mere).
Instrucțiuni
Cojiți, miez și tăiați merele în bucăți de 1 inch(aproximativ 4 căni).
Așezați merele în cratiță medie; adăugați 1/4 cană de apă, 3 linguri de zahăr și suc de lămâie. Aduceți la fierbere, amestecând ocazional până la zahărse dizolvă. Acoperiți; reduceți căldura la mediu-scăzut și simmerpână când merele sunt foarte fragede,amestecând frecvent, aproximativ 12 minute.
Se ia de pe foc.Zdrobiți ușor merele cu furculițăsau masher de cartofi până când amesteculeste foarte moale, dar totuși gros.Se răcește complet. Faceți înainte: umplerea se poate face cu 2 zile înainte.Acoperiți și refrigerați.
Poziționați 1 raft în partea de sus a treia și 1 raft în partea de jos a cuptorului și preîncălziți la400.
Dacă utilizați pachet de 14 Ounce (1 foaie), rulați outpastry pe suprafață ușor făinată la pătrat de 15 inci. Dacă utilizați un pachet de 16 uncii (2 coli),stivuiți foile împreună și rulați pe o suprafață ușor făinată la un pătrat de 15 inci.
Tăiați patiseriaîn nouă pătrate de 5 inci.
Așezați 1 lingură generoasă de umplere în centrul fiecăruia dintre cele 8 pătrate (rezervați pătratul rămas pentru o altă utilizare). Periați ușormargini de 1 patiserie cu batutou. Îndoiți jumătate din pătratul de patiseriepeste umplere, formând triunghi.Apăsați și ciupiți marginile de patiseriecu vârful degetelor pentru a sigila bine.Periați ușor produsele de patiserie cuou bătut.
Presărați ușorcu zahăr superfin, dacă doriți.Repetați cu pătratele rămase.Folosind un cuțit subțire și ascuțit, faceți 3 fante mici deasupra fiecărui triunghi pentru a permite aburului să scape.
Așezați triunghiuri pe foi de copt pregătite. Se dă la frigider până la ferm,aproximativ 15 minute.
Coaceți cifrele de afaceri până laîncepând să se coloreze, aproximativ 15 minute. Foi de copt inversede sus în jos. Reduceți temperatura cuptorului la 350 cm.F;continuați să coaceți până când turnătorii sunt fermi și aurii, cu 10 până la 15 minute mai mult. Se răcește cel puțin15 minute înainte de servire.
Servițicald sau la temperatura camerei.