Cifre De Afaceri Cu Șuncă De Broccoli

Cifre De Afaceri Cu Șuncă De Broccoli
Cifrele de afaceri cu șuncă de Broccoli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 229 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă דל פחמימות,ă servește 4 și costă 82 cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de produse de patiserie, ceapă verde, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Încercați Carne De Vită Și Broccoli Cu Usturoi Sărat, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați broccoli într-un coș cu aburi peste 1 in. de apă clocotită într-o cratiță. Acoperiți și aburiți timp de 5-8 minute sau până când sunt crocante. Clătiți în apă rece; se scurge bine. Într-un castron, combinați broccoli, brânză, șuncă, ceapă, pătrunjel, nucșoară, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Pe o suprafață făinoasă, întindeți produse de patiserie; tăiați fiecare în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
3
Așezați 1-1 / 2 căni de umplutură pe o parte a fiecărei jumătăți; aplatizați umplutura cu o lingură.
4
Combinați oul și smântâna; periați câteva peste marginile de patiserie. Îndoiți patiseria peste umplutură. Sigilați marginile și înțepați vârfurile cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Așezați pe o foaie de copt; periați cu amestecul de ouă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Se coace la 400 la 18-22 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista