Cidru Tare Condimentat Cu Prune
Cidru tare condimentat cu prune ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $ 8.91 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 1252 calorii. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână anason stelat, apă, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Crispin Cider-Cufundat, Bacon-Wrapped Brats Cu Caramelizat Tare Cidru Ceapa, Brioșe de turtă dulce cu Streusel condimentat și sos tare condimentat, și Sos De Cidru Tare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. Aranjați prunele tăiate cu fața în jos într-un vas rezistent la cuptor care le ține în 1 strat.
Într-o cratiță medie, combinați miere, scorțișoară, sirop de arțar, anason stelat, oțet balsamic și apă.
Se pune la foc mediu-mare. De îndată ce amestecul începe să fiarbă, se toarnă uniform peste prune. Acoperiți bine vasul cu folie.
Coaceți prunele până se înmoaie, 45 de minute până la 1 oră.
Îndepărtați folia și lăsați să se răcească ușor.
Scoateți prunele din vas (se pot servi la desert, cu puțin sirop turnat peste ele). Se strecoară siropul într-un borcan cu capac etanș. Se va păstra două săptămâni la frigider.
Pentru a face cocktailul: umpleți agitatorul de cocktail cu gheață.
Adăugați sirop de prune și applejack. Se agită aproximativ 10 secunde. Se strecoară într-un pahar umplut cu gheață, apoi se toarnă cidrul deasupra. Se amestecă ușor cocktail și se servește.