Chutney De Roșii Cherry La Grătar
Chutney de roșii Cherry la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de condimente. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $2.29 pe portie. O porție conține 167 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de semințe de coriandru, zahăr brun, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar, Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S, și Brânză La Grătar Cu Chutney De Roșii.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar cu cărbune pentru grătar direct, la foc mare.
Aruncați roșiile cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Transferați într-un coș de grătar și grătiți până când sunt carbonizate și ușor moi, aruncând ocazional, aproximativ 5 minute
Combinați oțetul, zahărul, coriandrul și semințele de chimen într-o cratiță mică și dați la fiert. Reduceți focul și fierbeți până se îngroașă până la o glazură, aproximativ 10 minute.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se toarnă peste roșii. Aruncați, zdrobind ușor roșiile.
Adăugați ierburile și coaja, aruncați din nou, gustați și condimentați.