Chutney De Prune
Chutney de prune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de condimente. Această rețetă servește 16. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, semințe de muștar, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Chutney De Prune, Chutney De Prune, și Chutney De Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jalapeo și poblano pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe 10 minute sau până se înnegresc, întorcându-se ocazional.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți jalapeo și poblano; tăiați pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membranele; tăiați grosolan.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați jalapeo, poblano, prune și următoarele 6 ingrediente (prune prin piper negru); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute, amestecând ocazional. Descoperiți și fierbeți încă 15 minute sau până când lichidul aproape se evaporă, amestecând ocazional. Se răcește complet. Se amestecă cilantro.