Chutney de afine-pere ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 129 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 40 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de stafide aurii, bețișoare de scorțișoară, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Chutney De Pere-Afine, Chutney de afine-pere, și Chutney De Afine-Pere.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când afinele încep să apară. Se amestecă pere, măr, stafide, ceapă și ghimbir; gatiti 20 de minute sau pana cand fructele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Jumătăți De Pere în Sirop
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; se amestecă sucul. Se răcește la temperatura camerei și se aruncă scorțișoara. Acoperiți și răciți.