Chutney de afine II

Chutney de afine II
Cranberry Chutney ii necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest condiment are 117 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cuișoare măcinate, roșii albite, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, Chutney De Afine, și Chutney De Afine.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 3 litri, combinați afine, roșii, apă, stafide, ceapă și sare. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura la foc mic. Gatiti, acoperit, timp de 15 minute sau pana cand apar afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
TomateTomate
StafideStafide
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă zahărul brun, oțetul, ghimbirul, cuișoarele și piperul. Acoperă. Gatiti timp de 35 pana la 40 de minute, sau pana la consistenta gustului, amestecand ocazional. Puneți în borcane sau recipiente pentru congelator. Refrigerați sau congelați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
OțetOțet
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
PiperPiper
SavureazăSavurează
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista