Chutney de brânză albastră de mere este un fără gluten și vegetarian condiment. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 35 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, șalotă, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frunze de pâine scurtă cu brânză albastră cu cremă de brânză-ruladă de Chutney, Bruschetta chutney de pere cu nuci pecan și brânză albastră, și Medalioane Arse, Chutney De Roșii, Sos De Brânză Albastră.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță mică la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați eșalotă; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
4
Adăugați mere și următoarele 4 ingrediente (prin oțet); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 25 de minute sau până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă și merele sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Măr
5
Se ia de pe foc; se amestecă 3/4 linguriță cimbru, sare și piper. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecă ușor brânza albastră.