Chunky Guacamole este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 185 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de piper măcinat, roșii, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Chunky Guacamole, Chunky Guacamole, și Chunky Guacamole.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, zdrobiți grosolan avocado, suc de lămâie, sare și piper roșu măcinat folosind blenderul sau furculița de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Rezervați 2 linguri de roșie tocată pentru garnitură. Se amestecă roșiile rămase, usturoiul și ceapa în amestecul de avocado. Lingura în vasul de servire.
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.