Chunky Guacamole
Chunky Guacamole ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru 48 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 16. O porție conține 185 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de tortilla, usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chunky Guacamole, Chunky Guacamole, și Chunky Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, zdrobiți grosolan avocado, suc de lămâie, sare și piper roșu măcinat folosind blenderul sau furculița de patiserie.
Rezervați 2 linguri de roșie tocată pentru garnitură. Se amestecă roșiile rămase, usturoiul și ceapa în amestecul de avocado. Lingura în vasul de servire.
Se presară deasupra cu 2 linguri rezervate roșii și coriandru.
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.