Chunky Chili Vegetarian

Chunky Chili Vegetarian
Chunky Vegetarian Chili este un fără gluten și vegan supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 81 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, piper, fasole și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Chunky Chili Vegetarian, Chunky Chili Vegetarian, și Sos Marinara Vegetarian Indesat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, se sotează ceapa și ardeiul verde în ulei timp de 5 minute. Se amestecă fasolea, roșiile, apa, pasta de roșii, semințele de muștar, pudra de chili, semințele de chimen, cacao și scorțișoară. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 40 de minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți apă și 1 linguriță de oțet la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați ceapa; gatiti, neacoperit, la foc mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se scurge și se răcește. Într-un castron, combinați uleiul, semințele de muștar, chimenul, sarea și oțetul rămas; se amestecă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se servește peste chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții3
Scor De Sănătate20
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista