Chowder De Scoici Din Sud-Vest
Chowder Chunky Southwestern Clam ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Această rețetă face 6 porții cu 297 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, ardei jalape, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Scoici, Supă De Scoici, și Supă De Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, părțile pielii în sus și ardeiul jalapeo pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați ardeii grași cu mâna. Se fierbe 10 minute sau până se înnegrește.
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 5 minute. Aruncați semințele și membranele din ardeiul jalapeo. Curățați și tocați ardeii grași și ardeiul jalapeo; pus deoparte.
Scurgeți scoicile într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid.
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând picături în tigaie. Crumble bacon; pus deoparte.
Adăugați ceapa tocată în tigaie; saut 10 minute.
Adăugați făină; gatiti 2 minute, amestecand continuu. Se amestecă lichidul de scoică rezervat, cartoful, porumbul, vinul și sucul de scoică; aduceți la fierbere. Acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când cartoful este fraged. Se amestecă ardei prăjiți, scoici, jumătate și jumătate, ceapă verde, busuioc și piper negru. Gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Se presară cu slănină mărunțită.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.