Supa de pui și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,43 USD pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, usturoi, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul cu bob lung, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pudră De Porumb Cu Ciuperci, Pudră Mixtă De Ciuperci, și Supă De Ciuperci Și Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul de pui și apa la fiert. Se amestecă puiul și se condimentează cu oregano și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați orez și reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
3
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu și sotati usturoiul, ceapa, morcovul și ciupercile până se înmoaie. Se amestecă bine în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Se transferă în amestecul de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Amestecați laptele în amestec și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.