Chowder de porumb cu mazăre engleză este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 97G de grăsime, și un total de 1166 calorii. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți mazăre, piper, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Mazăre Engleză, Mazăre engleză cu mentă, și Tartele Cu Brânză De Mazăre Engleză.
Instrucțiuni
1
Aduceți cartofii și apa pentru a acoperi la fierbere; gatiti 8-10 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Căni De Nectar De Pere
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Tăiați boabele de porumb, rezervând 4 știuleți și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
4
Puneți smântâna într-o oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați știuleți de porumb rezervați și fierbeți 40 de minute sau până când sunt reduse la 2 1/2 căni. Aruncați știuleții de porumb și turnați lichid printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De Verjuic
6
Saut șalotă în unt 2 minute sau până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
7
Adăugați sâmburi de porumb, mazăre și zahăr; saut 6 minute.
Adăugați smântână strecurată și cartofi fierți rezervați. Se amestecă slănina și busuiocul și se gătește până se încălzește bine. Se condimentează cu sare și piper.