Chowder de porumb și cartofi la grătar

Chowder de porumb și cartofi la grătar
Grilled porumb și cartofi Chowder ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.14 pe portie. O porție conține 250 de calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 9 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, lapte, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chowder de porumb și cartofi la grătar, Chowder De Cartofi De Porumb La Grătar, și Cartofi de șuncă și pudră de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați un coș de grătar pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Puneți cartofii și 2 lingurițe de sare într-o cratiță; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc.
5
Lăsați cartofii să stea în apă fierbinte 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
6
Se scurge; se taie în cuburi de 1/4 inch.
7
Topiți 1 lingură de unt; periați uniform peste porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PorumbPorumb
8
Așezați porumbul pe grătar acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Așezați cartofii în coșul de grătar acoperit cu spray de gătit. Grill porumb și cartofi 15 minute sau până când ușor carbonizate, de cotitură ocazional. Se răcește ușor porumbul; tăiați sâmburi din știuleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CartofiCartofi
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Așezați 1 cană de boabe de porumb într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
11
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Se adauga ceapa; saut 3 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
13
Adăugați restul de 1 linguriță de sare și piper roșu; gatiti 30 de secunde, amestecand frecvent. Se amestecă cartofii, boabele de porumb rămase, porumbul piure, laptele, jumătate și jumătate și crenguțele de cimbru; aduceți la foc mic. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional. Aruncați crenguțele de cimbru. Se amestecă arpagicul și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Ardei RoșuArdei Roșu
CartofiCartofi
ArpagicArpagic
LapteLapte
SareSare
14
Notă de vin: Chowder-ul nostru cremos de porumb și cartofi la grătar necesită un alb neted, plin de corp, ca un chardonnay francez. Lulu B. Chardonnay Vin de Pays d ' Oc 2008 (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
ChowderChowder
CartofiCartofi
PorumbPorumb
VinVin
15
amestecă fructul mărului cu nuanțe de unt și fum-o potrivire perfectă pentru porumbul la grătar-în timp ce aciditatea echilibrează cremozitatea. -- Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
PorumbPorumb
DificultateExpert
Gata În1 h, 9 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista