Grilled porumb și cartofi Chowder ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.14 pe portie. O porție conține 250 de calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 9 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, lapte, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chowder de porumb și cartofi la grătar, Chowder De Cartofi De Porumb La Grătar, și Cartofi de șuncă și pudră de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Așezați un coș de grătar pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Puneți cartofii și 2 lingurițe de sare într-o cratiță; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc.
5
Lăsați cartofii să stea în apă fierbinte 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
6
Se scurge; se taie în cuburi de 1/4 inch.
7
Topiți 1 lingură de unt; periați uniform peste porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Porumb
8
Așezați porumbul pe grătar acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Așezați cartofii în coșul de grătar acoperit cu spray de gătit. Grill porumb și cartofi 15 minute sau până când ușor carbonizate, de cotitură ocazional. Se răcește ușor porumbul; tăiați sâmburi din știuleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cartofi
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Așezați 1 cană de boabe de porumb într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
11
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
12
Se adauga ceapa; saut 3 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
13
Adăugați restul de 1 linguriță de sare și piper roșu; gatiti 30 de secunde, amestecand frecvent. Se amestecă cartofii, boabele de porumb rămase, porumbul piure, laptele, jumătate și jumătate și crenguțele de cimbru; aduceți la foc mic. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional. Aruncați crenguțele de cimbru. Se amestecă arpagicul și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Cimbru Proaspăt
Ardei Roșu
Cartofi
Arpagic
Lapte
Sare
14
Notă de vin: Chowder-ul nostru cremos de porumb și cartofi la grătar necesită un alb neted, plin de corp, ca un chardonnay francez. Lulu B. Chardonnay Vin de Pays d ' Oc 2008 (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chardonnay
Chowder
Cartofi
Porumb
Vin
15
amestecă fructul mărului cu nuanțe de unt și fum-o potrivire perfectă pentru porumbul la grătar-în timp ce aciditatea echilibrează cremozitatea. -- Jeffery Lindenmuth