Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Heirloom Tomato Chow Chow. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 6 și costă 1,96 USD per porție . O porție conține 212 calorii , 3 g de proteine și 2 g de grăsimi . Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți zahăr, turmeric, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Cu un scor de 64% , acest fel de mâncare este solid. Stive de vinete și roșii moștenite la grătar cu busuioc și coulis de roșii , salata de roșii moștenire, ardei și castraveți proaspăt de grădină și sos de vin cu busuioc și ulei de măsline Heirloom peste paste sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Combinați oțetul, zahărul, muștarul uscat, turmericul, semințele de muștar, semințele de țelină, ardeiul cayenne și ghimbirul într-o oală mare și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 până la 10 minute pentru a extrage aromele condimentelor. Odată ce lichidul fierbe și se aburește, adăugați roșiile și ceapa. Se amestecă ușor pentru a se încorpora. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 până la 25 de minute. Opriți căldura și lăsați să se răcească la temperatura camerei.