Chorizo tocană cu Kale

Chorizo tocană cu Kale
Chorizo Stew cu Kale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 1012 calorii, 45g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi cu amidon, boia de ardei, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Chorizo, Tocană De Kale Și Năut, Tocană picantă de Halibut cu Chorizo și Kale, și Meat Lite: tocană de linte, Kale și Chorizo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală de supă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați chorizo și faceți 2 până la 3 minute, apoi îndepărtați-o pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
3
Se adaugă cartofii, se presară cu sare și piper și se gătește parțial acoperit până se rumenesc ușor, câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4
Adăugați ardeiul, usturoiul, frunzele de dafin și ceapa și gătiți încă 5 minute amestecând ocazional. Îndepărtați varza în oală, apoi adăugați stocul, roșiile și năutul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați chorizo înapoi în oală. Aduceți supa la foc mic și gătiți timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se servește cu rulourile portugheze stropite cu puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Obțineți lista de cumpărături a lui Rachael pentru rețetele acestui episod aici.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista