Chorizo Nuggets cu cremă Salsa Dip

Chorizo Nuggets cu cremă Salsa Dip
Reteta Chorizo Nuggets cu Dip Salsa cremos ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 108 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 40. Dacă aveți la îndemână salsa, cârnați chorizo, condimente mexicane și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, și Pepite Chorizo cu sos de scufundare Chimichurri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mic, bate crema de brânză și smântână cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuire castron în mod constant, până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați 2 lingurițe de condimente și salsa; bate până se omogenizează. Acoperiți și răciți. Salsa poate fi făcută cu o zi înainte și servită caldă sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
Încălziți cuptorul la 232°.tapetați 2 foi mari de biscuiți cu hârtie pergament de gătit. În castron mare, amestecați amestecul Bisquick și 1 lingură de condimente. Se amestecă brânza Cheddar și chorizo; se amestecă bine. Într-un castron mic, amestecați porumbul și laptele. Se amestecă amestecul de porumb în amestec Bisquick până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
CondimenteCondimente
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Cookie-uriCookie-uri
PorumbPorumb
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
4
Lingura 2 linguri amestec pe foaie cookie, Apăsați 1 măsline în fiecare, acoperind complet de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți 12 până la 13 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți pepite cu salsa cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Dientes De AjoDientes De Ajo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista