Chorizo și pui umplut cu pătlagină

Chorizo și pui umplut cu pătlagină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chorizo și pui umplut cu pătlagină. O porție conține 395 calorii, 42G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,37 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, poblano chile, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Rulade De Pui Și Șuncă Umplute Cu Pătlagină, Pui Umplut Cu Pătlagină Cu Sos De Tamarind, și Burger cu chipsuri de Chorizo, Avocado și pătlagină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și pătlagina; gatiti 3 minute sau pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
CeapăCeapă
3
Adăugați chorizo, poblano, chimen, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; gatiti 4 minute sau pana cand patlagina este foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Piper PoblanoPiper Poblano
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
4
Așezați amestecul de pătlagină într-un castron; se pasează cu o furculiță. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Feliați fiecare sân pe jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând pieptul plat.
6
Așezați fiecare jumătate de sân între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
7
Presărați puiul cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
8
Împărțiți amestecul de pătlagină în 4 porții egale; lingurați fiecare porție în jos în centrul fiecărei jumătăți de sân, lăsând o margine de 1/2 inch la fiecare capăt. Îndoiți părțile peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
9
Așezați o foaie lungă de 2 picioare de folie de plastic rezistentă pe o suprafață de lucru cu 1 latură lungă atârnată peste marginea tejghelei cu 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Așezați o jumătate de sân umplut, cu cusătura în jos, la capătul cel mai îndepărtat de dvs. și rotiți strâns sânul spre dvs., la modă cu jeleu. Răsuciți capetele în direcții opuse pentru a forma un cilindru. Legați folia de plastic în noduri strânse de jumătatea sânului de la fiecare capăt. Tăiați excesul de folie aproape de nod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
11
Așezați o a doua foaie lungă de 2 picioare de folie de plastic rezistentă pe suprafața de lucru; așezați puiul rulat pe folie și repetați procedura. Repetați cu jumătățile de piept de pui rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Pui întregPui întreg
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
12
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-un vas mare; adăugați pui. Simmer 15 minute (nu fierbe), întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Scoateți din apă și lăsați să stea 10 minute înainte de a desface și tăia în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
14
Se servește cu salsa; se presară coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dientes De AjoDientes De Ajo
15
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista