Chirțuri de cârnați cu rozmarin și muștar
Chirintele cu cârnați cu rozmarin și muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă face 16 porții cu 188 de calorii, 9 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită cârnați de porc în vrac, rozmarin sau muștar și ceapă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Cu un scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și cârnații de mic dejun englezesc de modă veche (sau chiflete de cârnați), chiflele cu brânză cu rozmarin și chiftelele de pui cu lămâie paleo rozmarin.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați rozmarin; gătiți încă 1 minut.
Transferați într-un castron mare; se amestecă cu muștar și piper. Se sfărâmă cârnații peste amestec; amesteca bine. Modelați amestecul cu 1/4 de cană în chifteluțe subțiri.
Puneți în 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tavi de copt.
Coaceți la 375° timp de 12-15 minute sau până când carnea nu mai este roz.
Scurgeți dacă este necesar pe prosoape de hârtie.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Famile Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute - noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.