Chipsuri De Dovleac-Pere

Chipsuri De Dovleac-Pere
Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, făină, făină nealbită și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Chipsuri de dovleac-pere, Chipsuri De Pere De Toamnă, și Chipsuri De Afine Cu Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți ovăzul, semințele de dovleac și nucile pe o coală de coacere până la auriu deschis, aproximativ 10 minute;lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
NuciNuci
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Transferați la un robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați restul de 6 ingrediente și pulsațipână când se formează forme.
5
Se întinde pe o foaie de copt; coaceți până devin aurii și crocante,rupând ocazional bulgări, 18-20minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lasă să se răcească.
1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. aduceți mai întâi7 ingrediente și 1 1/2 căni de apă la foc micîntr-o cratiță mare la foc mediu.Acoperiți și fierbeți până când dovleacul este justtender, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Adăugați pere șivanilie; gatiti neacoperit, amestecand des, pana candpere sunt fragede, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați amestecul de dovleac și fructe într-un castron mediu. Se fierbe tigaia cu sirop până se reduce la 1/2 cană, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
TigaieTigaie
3
Aranjați ramekins pe o coacere cu ramăfoaie. Împărțiți compotul între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Stropiți fiecare cu 1 lingură de sirop rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
5
Coaceți până când umplutura clocotește la margini,25-30 de minute. Se acoperă cu streusel și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
259 calorii, 10 grame grăsime, 41 grame carbohidrați
7
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista