Chipsuri de cartofi cu sare și oțet

Chipsuri de cartofi cu sare și oțet
Chipsurile de cartofi cu sare și oțet sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 70 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei vegetal, cartofi Yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Chipsuri de cartofi cu sare și oțet de casă, Chipsuri de sare și oțet de rozmarin, și Sare de mare de rozmarin și chipsuri de sfeclă de oțet.

Instrucțiuni

1
Folosind o mandolină, feliați subțire cartofi (puțin sub 1/8 " grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
2
Lăsați să se înmoaie într-un bowlof apă caldă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
3
Scurgere; repeta. Pat cartofi foarte uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Între timp, turnați ulei într-o oală mare la o adâncime de 1 1/2". Atașați un frythermometer adânc pe partea laterală a vasului; încălziți uleiul la foc mediu la 320 buc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Lucrând în loturi de aproximativ 20 de feliiși întorcând uleiul la 320 km f după fiecare lot,prăjiți cartofii, amestecând ușor, până când se rumenesc și uleiul nu mai sfârâie,3-4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați așchii pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.Condimentează fiecare lot generos cu sareși 1/4 linguriță de oțet pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista