Chipsuri Adobo cu brânză caldă de capră și salsa de coriandru
Rețeta de chipsuri Adobo cu brânză caldă de capră și salsa de coriandru ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 146 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de sos adobo, chimen, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri Adobo cu brânză caldă de capră și salsa de coriandru, Salsa caldă de Sud-Vest cu chipsuri de Tortilla, și Chipsuri de Pita cu Dip de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a prepara salsa, scoateți 2 ardei iute chipotle din cutie; se toacă mărunt pentru a măsura 2 lingurițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Dientes De Ajo
2
Scoateți 1 linguriță de sos adobo din cutie și puneți-o deoparte (rezervați ardeii iute chipotle și sosul adobo rămase pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Sos Adobo
3
Combinați chiles, cilantro, tomatillos, ceapă și 1/4 cană suc de lămâie într-un castron mediu; acoperiți și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Cum Ar Fi Pepitele
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Ardei Iute
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Pentru a pregăti chipsuri, combinați 2 1/2 lingurițe suc de lămâie, ulei de canola, sos adobo, boia și chimen într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Adobo
Ulei De Canola
Suc De Lămâie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Cartofi Prăjiți
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Periați 1 tortilla cu aproximativ 1/4 linguriță amestec de suc, întinzându-se până la margine. Se acoperă cu o altă tortilla; repetați procedura cu amestec de suc. Repetați procedura de încă 6 ori (veți avea 1 teanc de 8 tortilla). Folosind un cuțit ascuțit, tăiați stiva de tortilla în 6 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
7
Așezați pene într-un singur strat pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Coaceți la 375 timp de 15 minute; întoarceți pene.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Pentru a pregăti brânza, combinați crema de brânză și brânza de capră într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Brânză De Capră
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Răspândiți amestecul de brânză într-un ramekin superficial de 6 uncii sau un vas de copt; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Folie De Aluminiu
13
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau doar până se încălzește.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.