Chipotle-Pulpe De Pui Portocalii
Chipotle-pulpe de pui portocaliu este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 89 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, coajă de portocală, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pulpe de pui la grătar cu portocală și rozmarin, Pui Portocaliu Chipotle, și Pui cu glazură portocalie-Chipotle.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Combinați 1/4 cană suc de portocale, 3 linguri. sos de soia, 3 linguri. zahăr brun și următoarele 5 ingrediente într-un vas superficial sau o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați pui. Acoperiți sau sigilați și răciți 10 minute.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 10 până la 12 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Scoateți din grătar; acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Între timp, amestecați împreună 2 lingurițe. zahăr brun, restul de 3/4 cană suc de portocale și 2 linguri. sos de soia într-o cratiță mică.
Bateți împreună amidon de porumb și 2 lingurițe. apă și amestecați în amestecul de suc de portocale. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu și gătiți, amestecând constant, 1 minut sau până se îngroașă.