Chipotle-Poblano Ketchup
Chipotle-Poblano Ketchup ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 64 și costă 4 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână poblano chile, chimen măcinat, ketchup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Ingredientul Secret (Chipotle): Ketchup Chipotle, Chipotle Ketchup, și Chipotle Ketchup pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierce poblano de 2 ori cu vârful unui cuțit.
Așezați poblano pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe 10 minute sau până se înnegrește, întorcându-se ocazional.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Curățați și aruncați pielea.
Tăiați o fantă longitudinală în poblano; aruncați semințele și tulpina. Se toacă fin poblano.
Combinați poblano și ingredientele rămase. Se dă la frigider într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.