Chipotle Dip de fasole neagră cu chipsuri de porumb
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Chipotle Dip fasole neagră cu Chips-uri de porumb un try. Această rețetă servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 169 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână fasole, sare, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chipotle, porumb și tocană de fasole neagră, Salată de fasole neagră și porumb cu chipsuri de Tortilla de casă, și Chipotle Castron De Fasole Neagră, Porumb Și Orez.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați fiecare tortilla în 6 pene. Aranjați pene într-un singur strat pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până se rumenesc și crocant, amestecând ocazional.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 8 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați chimen și usturoi; gatiti 1 minut.
Adăugați oregano și fasole; aduceți la fierbere. Mash cu un masher de cartofi. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Lingura amestec de fasole într-un vas gratin 3-Cupa acoperite cu spray de gătit. Sus cu brânzeturi.
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până când sunt fierbinți și bulbucați.
Combinați roșiile și chile într-un mini robot de bucătărie; procesați până la neted. Se amestecă amestecul de roșii peste amestecul de fasole.