Chili Pur Și Simplu
Reteta Chili pur Apokroume este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 7 și costă 12 cenți pe porție. Această supă are 6 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei iute din california, șalotă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chili frecat friptură de flanc cu Chimichurri pe un piure de păstârnac, Tamarind - coaste scurte înăbușite cu trufe Sunchoke pur Apokrode, Nasturel pur Apokrode și ciuperci Chanterelle glazurate, și Puree Crecy (piure de supă de morcovi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți ardeii iute. Rupeți și aruncați tulpinile și scuturați cât mai multe semințe. Cu foarfeca, tăiați ardeii iute în bucăți de 1/2 inch și aruncați într - o tigaie de 1 până la 2 litri.
Adăugați 1 1/2 căni de apă, șalotă și scorțișoară. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe până când ardeii iute sunt moi, 5 până la 10 minute. Într-un blender, amestecați amestecul până se omogenizează. Apăsați pur printr-o strecurătoare setată peste un castron. Se amestecă sare și piper după gust.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Totus Tuus Cava cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Totus Tuus Cava]()
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersică, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter sappy, pietros pentru aromele sale de citrice, fructe de groapă și anason. Arată bogăția și vivacitatea în gură, iar finisajul luminos este lung.