Reteta Chili picant de porc este gata în aproximativ 6 ore și 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 6 porții cu 724 calorii, 42G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de vită, cilantro, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Chili Picant De Porc, Chili Picant De Porc, și Chili picant de porc roșu și fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc în ulei la foc mediu-mare timp de 5-6 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transfer de carne de porc și drippings la un 5-qt. aragaz lent. Se amestecă roșiile, porumbul, fasolea, ceapa, bulionul, ardeii iute, pudra de chili, usturoiul, sarea, cayenne și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când carnea de porc este fragedă. Se amestecă cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Deep ruby ton cu paiete violet izvorăște structura sa stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat corpolent, care are fragrantes reminiscente de stejar pe finisaj lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.