Chili Picant De Fasole Neagră Din Sud-Vest

Chili Picant De Fasole Neagră Din Sud-Vest
Picant Sud-Vest negru fasole Chili ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 868 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, pudră de chili, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Miel picant și Chili de fasole neagră, Chili Picant La Grătar Cu Fasole Neagră, și Carne de vită picantă sănătoasă și Chili de fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare; adăugați ceapa și jalapeo; gatiti, amestecand pana se inmoaie (aproximativ 3 minute). Se amestecă usturoiul, pudra de chili și chimenul; gatiti 1 minut. Se amestecă supa și fasolea neagră; se fierbe 5 minute. Se amestecă coriandrul tocat. Supă de oală în boluri; acoperiți cu 1 lingură de smântână, avocado și crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cava Mestres Reserva Brut 1312. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu accente verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage - ului: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista