Chili-Lime Porumb la grătar
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete americane în cutia dvs. de rețete, porumb pe stiule la grătar cu chili-lime ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD per porție. O porție conține 86 de calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsime . 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, porumb urechi, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Încercați porumb pe stiuleți în coriandru și unt de lime , porumb pe stiuleți la grătar cu unt condimentat și burgeri de pui chili lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar de exterior la foc mediu-mare și ungeți ușor grătarul.
Înmuiați spicele decorticate de porumb într-un vas cu apă timp de 5 până la 10 minute.
Amestecați sucul de lămâie, pudra de chili, sare și piper negru într-un castron separat.
Scoateți porumbul din apă și grătarul, întorcându-l des, până când porumbul devine maro auriu pe toate părțile, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ungeți urechile cu suc de lămâie asezonat în timp ce întoarceți porumbul.