Chili de vită cu Ancho, aluniță și chimen

Chili de vită cu Ancho, aluniță și chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Chili de vită cu Ancho, aluniță și chimen. Această rețetă servește 8 și costă 3,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 624 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper cayenne, oțet de mere, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Chili de vită cu Ancho, aluniță și chimen, Ancho Chili-Friptură De Vită Frecată, și Ancho Chili-friptură de vită frecată.

Instrucțiuni

1
Toast semințe de chimen în mici greuskillet la foc mediu pana cand parfumat, amestecand de multe ori, 4 până la 5 minute. Se răcește; măcinăfin în moara de condimente sau în mortar cupestilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Saut bacon în oală mare peste medie-marecăldură până la maro și clare. Folosindlingură plită, transferați slănina într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Presărați carnea de vită cu sare și piper. Lucrareîn 4 loturi, saut carne de vită în picături în oală până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
4
Transferați carnea de vită și cele mai multe picături în castroncu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne De VităCarne De Vită
5
Adăugați ceapa și usturoiul în oală.Saut până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați 1/2 cană de bulion în oală. Aducețisă fiarbă, răzuind bucăți rumenite. Returncarne de vită, slănină și orice suc acumulat topot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se amestecă în pulbere ancho chile, pulbere Texas-stylechili, pastă de alunițe,2 lingurițe de sare, oțet, oregano și semințe de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
OțetOțet
SareSare
8
Adăugați 3cups bulion; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la foarte scăzută și fierbeți ușor descoperit până când carnea de vită este foarte fragedă, amestecând ocazional și adăugând mai mult bulion cu 1/2 cană dacă chiliis este uscat, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
9
Se amestecă în masa byteaspoonfuls pentru a îngroșa chili sau adăugați mai multbulion cu 1/4 cană pentru a subțire. Condimentați chiliacu sare, piper și cayenne, dacă desired.DO înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Se răcește 1 oră. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperăși se păstrează la rece. Reîncălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
PiperPiper
Ardei IuteArdei Iute
SareSare
1
Stabiliți garnituri cadorit. Puneți chili în boluri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
2
* Disponibil în secțiunea spice a manysupermarket-urilor și pe piețele latine.
3
** Disponibil în secțiunea Latin foods ofmajoritatea supermarketurilor și pe piețele latine.
4
*** Cunoscut și sub numele de masa harina; disponibil lamulte supermarketuri și pe piețele latine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Casteller Cava Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Brut
Casteller Cava Brut
Casteller brut Cava prezintă arome de mere verzi și citrice. În gură, are arome clare, proaspete, cu note de citrice-lime și doar o notă de dulceață. Are un gust proaspăt, curat și nervos.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista