Reteta chili de porc Mexican este gata în aproximativ 2 ore și 50 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $ 3.45 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 491 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de semințe de fenicul, stoc de pui, masa harina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Chili De Porc Roșu Mexican Nou, Aragaz Lent Nou Chili De Porc Roșu Mexican, și Chili Verde {Carne De Porc Mexicană} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Condimentează umărul de porc cu sare, piper, fenicul și chimen. Luați un vas mare de prăjire și puneți-l la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați un număr de 3 de ulei de măsline și căutați umărul de porc peste tot până se rumenesc la exterior, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Fripturi De Carne Din New York
4
Adăugați legume, întinzând tomatillos, poblanos, ceapă, usturoi și frunze de dafin în jurul umărului de porc ars.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Cum Ar Fi Pepitele
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Stropiți cu ulei de măsline, strecurați sucul de lămâie peste tot și condimentați cu sare și piper. Acoperiți întreaga tavă cu folie de aluminiu și prăjiți la cuptor timp de 2 până la 2 1/2 ore până când carnea de porc se destramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New York
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți din cuptor, puneți carnea de porc deoparte și îndepărtați-o. Rake toate celelalte ingrediente într-un blender (un pic la un moment dat) cu buchet de coriandru proaspăt și procesul până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se toarnă într-un cuptor olandez mare. Se pune la foc mediu și se adaugă bulionul de pui. Aduceți la foc mic și amestecați masa harina pentru a îngroșa sosul. Îndoiți umărul de porc mărunțit și condimentați cu sare și piper pentru a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Umăr De Porc
Sezonul Goya
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.