Chile-Tamarind Trixy Stix

Chile-Tamarind Trixy Stix
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan? Chile-Tamarind Trixy Stix ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 20. O porție conține 21 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, zahăr granulat, pastă de tamarind și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Rețete similare includ Legume sotate cu sos Chile-Tamarind, Pește-spadă glazurat de Tamarind cu sos de Lime, coriandru și Tamarind, și Kixcomercul pe Stix.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți zahărul și cayenne împreună într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați tamarindul și, folosind degetele, frecați pasta în amestecul de zahăr până când totul este combinat uniform și textura zahărului brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
TamarindTamarind
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Presărați amestecul într-un cerc dur de 6 inci pe o foaie de hârtie pergament. Acoperiți cu o a doua foaie de hârtie pergament. Folosind un sucitor sau un pahar înalt de băut, rulați amestecul de zahăr până când este într-un strat subțire și uniform de aproximativ 1/16 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Scoateți și aruncați foaia superioară de pergament. Transferați cu grijă pergamentul cu zahărul pe el pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți până când vârful zahărului este complet uscat la atingere, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați tigaia pe o grătar și lăsați zahărul să se răcească complet, aproximativ 15 minute.Rupeți zahărul uscat în bucăți mici. Lucrând în 2 până la 3 loturi, transferați bucățile de zahăr într-o râșniță curată de cafea sau condimente și prelucrați-le într-o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați pulberea într-un castron mic, răzuind orice amestec blocat în interiorul râșniței.Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se toarnă pulberea de zahăr în strecurătoare și se cerne în vas, apăsând pe pulbere cu spatele unei linguri pentru a o forța prin plasă. Întoarceți bucățile mai mari rămase în strecurătoare la râșniță și procesați-le într-o pulbere fină. Cerneti din nou si repetati cu macinarea si cernerea dupa cum este necesar pana cand tot amestecul de zahar este procesat (este posibil sa mai ramana cateva solide de aruncat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Așezați o foaie de hârtie pe o suprafață de lucru. Aveți gata aproximativ 20 (8 inci) paie de hârtie și o scobitoare. Faceți o pâlnie mică dintr-o altă bucată de hârtie. (Asigurați-vă că vârful se potrivește în capătul paielor.) Alternativ, utilizați o stea deschisă nr.16 sau un vârf rotund de conducte nr.5. Îndoiți un capăt al paiului de 1/4 inch. Introduceți punctul pâlniei sau vârful conductei în capătul deschis al paiului. Ținând pâlnia sau vârful conductelor în poziție și lucrând peste foaia de hârtie, lingurați în aproximativ 1 1/4 lingurițe din amestecul de zahăr. Folosiți capătul ascuțit al scobitoarei pentru a introduce amestecul de zahăr în paie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
PâlniePâlnie
Paie De BăutPaie De Băut
11
Scoateți pâlnia sau vârful conductei și pliați capătul deschis al paiului în jos cu 1/4 inch pentru a închide. Repetați cu paiele rămase și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
Paie De BăutPaie De Băut
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista