Chile Relleno " Souffl 4

Chile Relleno
Nevoie de o felul principal vegetarian? Chile Relleno " souffl CCA ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 462 calorii, 22g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză jack, tortilla de porumb, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chile Relleno Relleno Omletă, Chile Relleno Strata, și Chile Relleno Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Aranjați ardeii iute într-un singur strat pe o foaie de copt și fierbeți până se carbonizează pe toate părțile, întorcând ardeii iute după cum este necesar. Înfășurați în folie și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Îndepărtați pielea carbonizată, tulpinile și semințele. Se toacă ardeii iute și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați ceapa și 1 linguriță. sare și gătește, amestecând, până când ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați tortilla și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
6
Transferați amestecul de ceapă-tortilla într-un 8-cu 8-in. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Presărați jumătate din ardeii iute tocați și jumătate din queso fresco deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
8
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou cu făină. Într-un castron mare curat, cu un tel curat sau bătătoare, bateți albușurile de ou și restul de linguriță. sare până se formează vârfuri moi. Îndoiți albușurile în amestecul de gălbenușuri de ou; întindeți jumătate pe caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Presărați ardeii iute rămași deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
10
Întindeți amestecul de ouă rămas peste ardei iute și presărați cu restul de queso fresco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Coaceți până devine auriu și pufos, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se presară coriandru și se servește cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Avinyo Cava Reserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Avinyo Cava Reserva
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant. Se împerechează cu praz, cârnați, romesco, roșii, un arkuloli.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista