Chile-portocale prăfuite, J Pcercama și castraveți
Chile-portocale prăfuite, Jincercama, și castravete ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 64 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți portocale buric, castraveți, jicama și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Salată de castraveți cu sos roșu de Chile, Salată De Sfeclă Crudă Cu Jicama, Avocado Și Portocale, și Chile Cotlet De Porc Praf Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coaja și miezul alb din 3 portocale cu un cuțit ascuțit.
Tăiați fructele decojite pe jumătate pe lungime, apoi tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch.
Tăiați portocala rămasă în jumătate transversal, apoi tăiați fiecare jumătate în 6 până la 8 pene pentru stoarcere.
Tăiați pene de jicama și castraveți transversal în felii groase de 1/4 inch.
Strângeți sucul de la 4 la 6 pene portocalii într-un castron, apoi adăugați jicama, castraveți și sare după gust și aruncați bine. Condimentați feliile de portocale cu sare și aranjați pe un platou cu jicama și castraveți. Se presară ușor cu cayenne.
Se servește cu pene portocalii rămase.
Portocalele, jicama și castravetele pot fi tăiate cu 3 ore înainte și răcite separat în pungi de plastic sigilate.