Chile-Creveți Cu Usturoi

Chile-creveți de usturoi este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coniac, ardei iute, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Chile-creveți cu usturoi, Creveți Prăjiți Cu Usturoi Cu Ulei De Chile Roșu, și Creveți De Usturoi Thailandezi La Grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie saut mediu la foc mare. Saut usturoi pana se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Adăugați creveți și ardei iute; saut până când creveții sunt fierți, aproximativ 4 minute.
Adăugați coniac și gătiți încă 1 minut.
Transferați pe un platou sau împărțiți în mod egal între 8 farfurii mici.
Se presară pătrunjel, se adaugă sare după gust și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.