Chile con Queso ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 201 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, brânză de vaci, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 21%. Încercați Chile con Queso, Chile Con Queso, și Chile Con Queso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați ceapa și sotati până se înmoaie. Se amestecă în pimiento cubulete si ardei iute verde prăjită, și saut 1 minut. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Cubulete
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Procesați 1 cană de brânză de vaci în blender până când este cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Puneți amestecul de ceapă, brânza de vaci și brânza cubată într-un 4-qt. aragaz lent; se amestecă laptele evaporat. Acoperiți și gătiți la 1 oră și 20 de minute, amestecând ușor la fiecare 20 de minute. Se amestecă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Biscuiți Din Grâu Integral
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Se servește cu tortilla asortată și chipsuri de porumb și toppinguri dorite.
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cava Mestres Reserva Brut 1312. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.