Chiftele Suedeze

Chiftele Suedeze
Reteta chiftele suedeze ar putea satisface pofta Scandinavă în jurul valorii de 45 minute. Acest fel principal are 1176 calorii, 62g de proteine, și 86G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,83 USD pe porție. 3276 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de zmeură, lapte, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Încercați Chiftele Suedeze (Chiftele Ikea), Chiftele Suedeze, și Chiftele Suedeze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 saut...... ceapa rasă în unt la foc mediu-mare până când ceapa se înmoaie și devine translucidă, aproximativ 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. 2 într-un castron mediu, amestecați bucățile de pâine cu laptele. Se lasă deoparte 15-20 de minute, sau până când pâinea înmoaie tot laptele. Când se întâmplă, pulverizați pâinea într-un robot de bucătărie și turnați-o într-un castron mare.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ceapa răcită în vasul cu lapte și pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați restul ingredientelor pentru chiftele-ouă, carne de porc măcinată, carne de vită măcinată, sare, nucșoară, cardamom, piper. Folosind mâinile (curate), amestecați bine timp de aproximativ 2 minute până când ingredientele sunt bine combinate.4 Folosiți o lingură pentru a măsura carnea pentru chiftele. Pe măsură ce formați chiftelele, puneți-le pe fiecare deoparte pe o tigaie sau o farfurie. Ar trebui să obțineți 40 până la 50 de chiftele. 5
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Încălziți 6 linguri de unt pentru sos într-o tigaie mare de saut la foc mediu. Când untul s-a topit, reduceți focul la mediu și adăugați câteva chiftele. Nu aglomerați tigaia. Lucrați în loturi, rumenindu-le încet pe toate părțile. Fii blând când le întorci, astfel încât să nu se despartă. Nu gătiți chiftelele până la capăt, ci doar rumeniți-le în această etapă. Odată rumenite, folosiți o lingură cu fante pentru a le scoate din tigaie, punându-le deoparte, astfel încât să puteți face sosul cu untul de tigaie rămas.6 porniți sosul. (Verificați untul de tigaie pentru a vedea dacă a ars. Dacă untul are gust ars, aruncați untul și înlocuiți-l cu 6 linguri noi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Încălziți untul de tigaie pe mediu până când este fierbinte. Bateți încet făina. Amestecând des, lăsați făina să gătească până când are culoarea cafelei cu smântână; acesta este un roux clasic.7 Pe măsură ce rouxul se gătește, încălziți bulionul de vită într-o altă oală până fierbe. Când rouxul a fiert până la culoarea cafelei cu smântână, adăugați încet bulionul de vită fierbinte puțin câte puțin. Totul se va împrăștia la început, iar sosul se va prinde și se va solidifica. Continuați să amestecați și să adăugați stoc încet, iar acesta se va slăbi și va deveni mătăsos. 8
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați chiftelele în sos și reduceți focul la minim. Acoperiți oala și gătiți la foc mic timp de 10 minute. S-ar putea să fie nevoie să faceți acest lucru în loturi.9 pentru a termina, mutați chiftelele într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați smântână și amestecați bine. Fie adăugați jeleul de lingonberry în sos, fie serviți-l pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista